Λόγω τεχνικού προβλήματος εκτός λειτουργίας ο αναβατήρας Πήλιο-3 – ertnews.gr
Με περιορισμένη λειτουργία υποδέχεται τους επισκέπτες το Χιονοδρομικό Κέντρο Πηλίου, μετά από έκτακτο ηλεκτρικό τεχνικό πρόβλημα που παρουσιάστηκε στο τέλος της χθεσινής ημερήσιας δοκιμαστικής λειτουργίας του αναβατήρα Πήλιο-3.
Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση της διοίκησης του Κέντρου, το πρόβλημα εντοπίστηκε μετά την ολοκλήρωση των δοκιμών και κρίθηκε αναγκαίο, για λόγους ασφάλειας, να μη τεθεί σε λειτουργία ο συγκεκριμένος αναβατήρας μέχρι την πλήρη αποκατάστασή του.
Για τον λόγο αυτό, σήμερα στο Χιονοδρομικό Κέντρο Πηλίου θα λειτουργήσει αποκλειστικά το Babylift, το οποίο θα είναι διαθέσιμο στο κοινό με ελεύθερη πρόσβαση, δίνοντας τη δυνατότητα κυρίως σε αρχάριους και παιδιά να απολαύσουν το χιόνι.
Οι τεχνικές υπηρεσίες εργάζονται για την άμεση επίλυση του προβλήματος και, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, θα υπάρξει νεότερη ενημέρωση εντός της ημέρας για τη συνολική λειτουργία του Κέντρου, μόλις ολοκληρωθούν οι απαραίτητοι έλεγχοι και αποκατασταθεί πλήρως η βλάβη.
Όλες οι Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο ertnews.gr
Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter
Κάνε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube
Γίνε μέλος στο κανάλι μας στο Viber
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το ertnews.gr στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος
Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ’ ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.




