Μεθυσμένος ο 43χρονος γνωστός οδηγός αγώνων που εμπλέκεται στο θανατηφόρο τροχαίο στις Αφίδνες

Είχε πιει δύο φορές πάνω από το όριο – Συνελήφθη και νοσηλεύεται φρουρούμενος στο ΚΑΤ
Σε αγώνες drift και dragster συμμετείχε ο οδηγός του ΙΧ αυτοκινήτου που το πρωί της Παρασκευής ενεπλάκη στο θανατηφόρο τροχαίο στον παράδρομο της εθνικής οδού Αθηνών-Λαμίας στις Αφίδνες. Ο 43χρονος είναι γνωστός οδηγός αγώνων και πλέον νοσηλεύεται στο ΚΑΤ φρουρούμενος καθώς συνελήφθη από την ΕΛΑΣ, αφού βρέθηκε μεθυσμένος.
Εντοπίστηκε από την Τροχαία να έχει καταναλώσει αλκοόλ πολύ πάνω από το ανώτατο επιτρεπόμενο όριο, με το μηχάνημα αλκοστέστ 0,54 mg ανά λίτρο εκπνεόμενου αέρα. Στη δικογραφία, πάντως το αποτέλεσμα που θα περιληφθεί είναι αυτό από τη μέτρηση που γίνεται με λήψη αίματος καθώς αυτή είναι η πιο ακριβής μέθοδος και χρησιμοποιείται πάντα σε περιπτώσεις τροχαίων δυστυχημάτων. Μάλιστα, ο 43χρονος δεν διαπιστώθηκε να φορά ζώνη ασφαλείας, σύμφωνα με καλά ενημερωμένες πηγές.
Από τη σφοδρότατη μετωπική σύγκρουση έχασαν τη ζωή τους δύο άνδρες από το Πακιστάν, ηλικίας 27 και 28 ετών, ένας είναι σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο κι άλλοι δύο έχουν τραυματιστεί πιο ελαφρά. Για το θανατηφόρο τροχαίο σχηματίστηκε δικογραφία από το Α΄ Τμήμα Τροχαίας Βορειοανατολικής Αττικής, με την υπόθεση να πηγαίνει στη Δικαιοσύνη.
Ο 43χρονος κατηγορείται για ανθρωποκτονία από αμέλεια, σωματικές βλάβες και επικίνδυνους ελιγμούς.
Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ’ ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.