Σοκολατένια πορτοκαλόπιτα με χουρμάδες

Τo πορτοκάλι είναι πηγή θρεπτικών συστατικών, βιταμινών, μετάλλων και αντιοξειδωτικών που εφόσον καταναλωθεί με σωστούς συνδυασμούς και συχνότητα, τότε πράγματι είναι τόσο ωφέλιμο όσο μας έλεγαν διαρκώς όταν ήμασταν παιδιά. Οι φυτικές ίνες και οι φυτικές ενώσεις που περιέχει, συμπεριλαμβανομένων των φλαβονοειδών, των καροτενοειδών και της βιταμίνης C, συμβάλλουν στην προώθηση της υγείας της καρδιάς και στη μείωση του κινδύνου καρδιακών παθήσεων. Εξάλλου, η τακτική κατανάλωση πορτοκαλιών μπορεί να βοηθήσει στη μείωση παραγόντων κινδύνου για καρδιακή νόσο, όπως του σακχάρου και της κακής (LDL) χοληστερόλης. Υλικά (10-12 μερίδες) Για το κέικ Για τη μαρμελάδα πορτοκάλι Για το γλάσο Εκτέλεση Διατροφική αξία ανά μερίδα * Η φωτογραφία έχει δημιουργηθεί με AI
Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ’ ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.