Τι δείχνει η ιατροδικαστική εξέταση για τον θάνατο του 45χρονoυ πυροσβέστη στο όρος Μπέλες

Στον αγνοούμενο πυροσβέστη ανήκει η σορός που βρέθηκε στο όρος Μπέλλες στις Σέρρες


Τι ζητάει η οικογένεια του εκλιπόντος από τα ΜΜΕ

Δεν διαφαίνονται ίχνη εγκληματικής ενέργειας – σύμφωνα με τα ιατροδικαστικά ευρήματα – στην υπόθεση θανάτου του 45χρονου αξιωματικού του Πυροσβεστικού Σώματος, η σορός του οποίου είχε βρεθεί το περασμένο Σάββατο – κατόπιν πολυήμερων αναζητήσεων – σε δύσβατο σημείο του όρους Μπέλες στις Σέρρες.

Όπως αναφέρουν πηγές με γνώση της υπόθεσης, από την νεκροψία – νεκροτομή που διενεργήθηκε σήμερα στη Θεσσαλονίκη φαίνεται να προκύπτει ότι ο θάνατός του προκλήθηκε τα πρώτα 24ωρα της εξαφάνισής του (τα ίχνη του χάθηκαν την προπαραμονή των Χριστουγέννων).

Κατά τις ίδιες πηγές, ο μηχανισμός θανάτου δεν προσδιορίζεται με σαφήνεια, ωστόσο εντοπίστηκαν ευρήματα που παραπέμπουν σε πρόσφατο ισχαιμικό επεισόδιο, όπως επίσης κακώσεις στα χέρια που προκλήθηκαν από τέμνον όργανο (δεν εντοπίστηκε πάντως τέτοιο όργανο στο σημείο).

Η εξαφάνιση του δηλώθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Ποροΐων από τη σύζυγό του. ‘Αμεσα ξεκίνησαν έρευνες από δυνάμεις της Πυροσβεστικής κι από εθελοντές. Η σορός του 45χρονου εντοπίστηκε τελικά το περασμένο Σάββατο σε μεγάλο υψόμετρο και σε δύσβατη περιοχή στη θέση «Χωνί», του όρους Μπέλες. Σε κοντινή απόσταση βρέθηκε επίσης το αυτοκίνητό του, μετέδωσε το ΑΠΕ ΜΠΕ.

Στο μεταξύ, με ανακοίνωσή της προς τα ΜΜΕ – μέσω του δικηγόρου Κώστα Παρηγόρη – η οικογένεια του εκλιπόντος, ζητεί να σταματήσει «η αναπαραγωγή ανυπόστατων ισχυρισμών, εικασιών και ανεπιβεβαίωτων “πληροφοριών” εις βάρος ενός ανθρώπου που δεν βρίσκεται πια εν ζωή».

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ’ ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Ροή Ειδήσεων