Το μοιραίο λάθος της 38χρονης που της κόστισε την ζωή στην έκρηξη στην Θεσσαλονίκη

Το μοιραίο λάθος της 38χρονης που της κόστισε την ζωή στην έκρηξη στην Θεσσαλονίκη


Φέρεται η ίδια να τοποθέτησε τον εκρηκτικό μηχανισμό κοντά στο τραπεζικό υποκατάστημα

Πολύ κοντά στο σημείο της έκρηξης, που σημειώθηκε το πρωί στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, βρέθηκε νεκρή μια 38χρονη σε πεζοδρόμιο πλησίον υποκαταστήματος τράπεζας και κοντά σε πάρκινγκ, στη συμβολή των οδών Πλάτωνος και Αγίου Δημητρίου.

Η γυναίκα διακομίσθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο Ιπποκράτειο ενώ κατά τη μεταφορά της οι διασώστες του ΕΚΑΒ επιχειρούσαν καρδιαναπνευστική αναζωογόνηση. Στο νοσοκομείο διαπιστώθηκε ο θάνατος της και αργότερα φάνηκε ότι είναι γνώριμη στις αστυνομικές αρχές.

Σύμφωνα με πληροφορίες του thestival.gr, η 38χρονη γυναίκα που έχασε τη ζωή της ήταν το πρόσωπο που τοποθέτησε τον βομβιστικό μηχανισμό κοντά στο τραπεζικό υποκατάστημα, στην οδό Αγίου Δημητρίου.

Η έκρηξη έγινε στις 05:24 σήμερα τα ξημερώματα στη συμβολή των οδών Αγίου Δημητρίου και Πλάτωνος με συνέπεια η 38χρονη να χάσει τη ζωή της. Όπως αναφέρουν πληροφορίες, η γυναίκα αφού τοποθέτησε τον εκρηκτικό μηχανισμό, αποχώρησε.

Στη συνέχεια επέστρεψε και τον περιεργαζόταν. Τότε σημειώθηκε η έκρηξη που της κόστισε την ίδια της τη ζωή.

«Ακούσαμε έναν θόρυβο, δυνατό, σαν σεισμό, κουνηθήκαμε, βγήκαμε έξω να δούμε τι γίνεται, είδαμε καπνό και τους συναγερμούς να βαράνε», ανέφερε μεταξύ άλλων αυτήκοος μάρτυρας της ισχυρής έκρηξης στο κέντρο της πόλης ενώ τόνισε πως δεν έγινε αντιληπτό αρχικά πως σημειώθηκε έκρηξη και πως υπήρχε άνθρωπος στο σημείο.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ’ ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Ροή Ειδήσεων