F1: Αυτός είναι ο πρώτος κάτοχος εισιτηρίου διαρκείας για το 2026!
Πρόκειται για μία νέα πρωτοβουλία της F1 σε συνεργασία με την Heineken. Η ολλανδική εταιρία ανανέωσε τη συμφωνία χορηγίας της με το σπορ και αποφάσισε να το γιορτάσει με έναν ξεχωριστό τρόπο.
Συγκεκριμένα η F1 και η Heineken αποφάσισαν να χαρίσουν σε έναν υπερτυχερό το πρώτο εισιτήριο διαρκείας για ολόκληρη τη σεζόν του 2026. Το κατασκευασμένο από ανθρακόνημα εισιτήριο εξασφαλίζει πρόσβαση σε όλα τα GP της σεζόν αλλά και εισιτήρια μετακίνησης όπως και έξοδα διαμονής.
Για το 2026 ο κάτοχος του πολύτιμου αυτού εισιτηρίου θα είναι ο Βρετανός Μπράντον Μπέρτζες. Ο Μπέρτζες τράβηξε την προσοχή των οπαδών και των μέσων ενημέρωσης σε όλο τον κόσμο με την φιλόδοξη προσπάθειά του να παρακολουθήσει κάθε αγώνα το 2025 με περιορισμένο προϋπολογισμό (συνολικά 25.000 ευρώ), χωρίς, μάλιστα, να αφήσει την πλήρους απασχόλησης δουλειά του.

Του χρόνου θα εκδοθεί ένα ακόμη τέτοιο εισιτήριο για το 2027. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να μάθουν περισσότερα μέσα από την πλατφόρμα F1 Unlocked. Η Heineken θα λανσάρει επίσης την καμπάνια «Heineken Star Fans», η οποία έχει σχεδιαστεί για να τιμήσει τους πιο αφοσιωμένους οπαδούς μέσω μιας σειράς διαδικτυακού περιεχομένου, ειδικών σελίδων στο F1.com, βραβείων και αποκλειστικών διαγωνισμών. Καλή τύχη!
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
F1 GP Μέξικο Σίτι: Δύο μέτρα και δύο σταθμά (+video)
F1: Καμία ομάδα δεν υπερέβη το όριο μπάτζετ για το 2024
Λεκλέρ: Σύντομα γαμπρός!
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ’ ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.

