F1: Η McLaren περιμένει σύγκρουση μεταξύ Piastri και Norris

F1: Η McLaren περιμένει σύγκρουση μεταξύ Piastri και Norris


O CEO της McLaren Racing, Zak Brown, περιμένει ότι οι δύο οδηγοί της βρετανικής ομάδας στη Formula 1, Oscar Piastri και Lando Norris θα συγκρουστούν μεταξύ τους σε κάποιο στάδια της φετινής σεζόν, καθώς διεκδικούν τον τίτλο. Η McLaren έχει ήδη συζητήσει πώς θα αντιμετωπίσει ένα τέτοιο ενδεχόμενο.

Μέχρι στιγμής φέτος, οι δύο οδηγοί δεν έχουν βρεθεί σε μάχη τροχό με τροχό στην πίστα, αλλά ο Brown γνωρίζει ότι είναι «δύο απίστευτα ανταγωνιστικοί οδηγοί» και παραδέχθηκε ότι δεν θα εκπλαγεί αν τα πράγματα ενταθούν μεταξύ τους στην πίστα.

Ο Brown δήλωσε: «Ξέρω ότι όλοι περιμένουν αυτή τη στιγμή, και νομίζω ότι θα έρθει, όταν θα αγωνίζονται πολύ σκληρά μεταξύ τους και κάποιος θα κάνει ένα μικρό λάθος. Αλλά δεν ανησυχώ για το αποτέλεσμα. Επειδή το έχουμε συζητήσει, ξέρουμε ότι πρόκειται περισσότερο για πότε θα συμβεί, και όχι αν».

]]>

ΟΙ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ
 

 

F1 Grand Prix Of China

” data-medium-file=”https://www.motorone.gr/wp-content/uploads/2025/03/F1-Oscar-Piastri-Lando-Norris-McLaren-1-1-300×200.jpg” data-large-file=”http://auto-moto-news.gr/wp-content/uploads/2025/04/F1-Oscar-Piastri-Lando-Norris-McLaren-1-1.jpg” width=”788″ height=”526″ align=”left” title=”F1 Grand Prix Of China”>F1 Grand Prix of Saudi Arabia Previews

«Αυτό για το οποίο είμαι πολύ σίγουρος είναι ότι δεν πρόκειται να βγάλουν ο ένας τον άλλον από την πίστα. Οπότε οποιοδήποτε περιστατικό, όταν συμβεί αυτό, θα είναι ένα αγωνιστικό περιστατικό. Ίσως είναι ότι και οι δύο απλώς πάλευαν για μια στροφή, ίσως κάποιος μπλόκαρε τα φρένα του, ή ήταν λάθος του ενός ή του άλλου, αλλά θα το συζητήσουμε, θα το αναλύσουμε, θα μάθουμε από αυτό».

«Αλλά δεν βλέπω να επαναλαμβάνεται η Suzuka με τους δύο οδηγούς μας», αναφερόμενος στις εκούσιες συγκρούσεις των Ayrton Senna και Alain Prost το 1989 και το 1990 (αν τότε ο Γάλλος οδηγούσε για τη Ferrari) στο GP Ιαπωνίας.

F1 Grand Prix Of Japan


Google News icon

Ακολουθήστε το MotorOne.gr στο Google News για άμεση και έγκυρη ενημέρωση!

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ’ ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Ροή Ειδήσεων