O Τραμπ απείλησε να σταματήσει την προμήθεια όπλων στην Ουκρανία, αν η Ευρώπη δεν βοηθήσει στα Στενά του Oρμούζ
Σύμφωνα με ρεπορτάζ των «Financial Times»
Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ απείλησε να σταματήσει την προμήθεια όπλων για την Ουκρανία προκειμένου να πιέσει τους Ευρωπαίους συμμάχους να ενταχθούν σε έναν «συνασπισμό προθύμων» με στόχο το άνοιγμα των Στενών του Ορμούζ, γράφουν σήμερα οι Financial Times, επικαλούμενοι πρόσωπα με γνώση των συζητήσεων.
Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο Τραμπ απείλησε να σταματήσει τις προμήθειες στο PURL, την πρωτοβουλία του ΝΑΤΟ για προμήθεια όπλων στην Ουκρανία, που χρηματοδοτείται από ευρωπαϊκές χώρες, αναφέρθηκε στο ΑΠΕ ΜΠΕ.
Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ’ ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.

![Στα αδυτα της BYD - Η Tesla έχει κάθε λόγο να ανησυχεί [video] - Cars Electric](https://auto-moto-news.gr/wp-content/uploads/2025/10/19b8635e502d60add0ad10f81d5dde03_2024-07-04T103948Z_1700430788_RC25O8AH7MLK_RTRMADP_5_BYD-THAILAND-1-150x150.jpeg)


