Zero Motorcycles: Κάνε κράτηση τώρα για να αποφύγεις τους δασμούς Τραμπ! – Cars Electric

Zero Motorcycles: Κάνε κράτηση τώρα για να αποφύγεις τις αυξήσεις τιμών λόγω δασμών!


Η Zero Motorcycles ανακοίνωσε αύξηση τιμών για τη νέα σειρά ηλεκτρικών μοτοσικλετών της στις ΗΠΑ, εξαιτίας των επιπλέον δασμών, που επιβάλλει η κυβέρνηση Τραμπ σε εισαγόμενα προϊόντα. Ωστόσο, η εταιρεία δίνει μια «ανάσα» στους καταναλωτές, επιτρέποντας κρατήσεις με τις τρέχουσες τιμές, μέχρι και τις 18 Μαΐου 2025.

Η νέα, πιο προσιτή σειρά της εταιρείας, με τις μοτοσικλέτες Zero XB και XE, παρουσιάστηκε στα τέλη του περασμένου έτους. Πρόκειται για μοντέλα τύπου Sur Ron, σχεδιασμένα για off-road χρήση στις ΗΠΑ και για διπλή χρήση στην Ευρώπη. Η τιμή τους ξεκινά από μόλις 4.195 δολάρια για το XB και φτάνει τα 6.495 δολάρια για το δυνατότερο XE.

Zero Motorcycles: Κάνε κράτηση τώρα για να αποφύγεις τις αυξήσεις τιμών λόγω δασμών!

Η κίνηση αυτή ήταν μέρος ενός ευρύτερου πλάνου της Zero, για την κυκλοφορία έξι νέων οικονομικών μοντέλων με κόστος κάτω των 10.000 δολαρίων, μέσα στα επόμενα δύο χρόνια. Όμως, οι νέοι δασμοί, θέτουν υπό αμφισβήτηση τη βιωσιμότητα αυτών των σχεδίων, καθώς το κόστος παραγωγής, ειδικά από συνεργασίες με κινεζικές εταιρείες όπως η Zongshen… εκτοξεύεται!

Zero Motorcycles: Κάνε κράτηση τώρα για να αποφύγεις τις αυξήσεις τιμών λόγω δασμών!

Παρόλα αυτά, η Zero προσπαθεί να στηρίξει τους καταναλωτές: όσοι προχωρήσουν σε προ-παραγγελία τις επόμενες εβδομάδες, θα εξασφαλίσουν τις παλιές τιμές, ακόμα κι αν τα οχήματά τους αποσταλούν αργότερα το 2025. Η εταιρεία δήλωσε επίσης πρόθυμη να απορροφήσει μέρος των δασμών, για τους πρώτους κατόχους κρατήσεων.

Zero Motorcycles: Κάνε κράτηση τώρα για να αποφύγεις τις αυξήσεις τιμών λόγω δασμών!

Ο CEO της Zero Motorcycles, Sam Paschel, δήλωσε: «Είμαστε δεσμευμένοι στο όραμά μας για ποιοτικές και προσιτές ηλεκτρικές μοτοσικλέτες. Με το να τιμούμε τις τιμές των πρώιμων κρατήσεων, δείχνουμε έμπρακτα ότι οι πελάτες, μας είναι η πρώτη μας προτεραιότητα».

Το carselectric.gr επικοινώνησε με την αντιπροσωπία των Zero Motorcycles στην Ελλάδα, η οποία μας είπε ότι προς το παρόν δεν προβλέπεται κάποια διαφοροποίηση στις ισχύουσες τιμές των προϊόντων της. Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στον ιστότοπο της εταιρείας, https://electromove.gr/.

Δείτε ακόμα: Test Ride Zero DSR/X: Για ηλεκτρικές περιπέτειες! 

Πηγή: electrek.co

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ’ ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Ροή Ειδήσεων