Η Skoda Cycling Team με τρία χρυσά μετάλλια στο L’Etape Greece by Tour de France – motorone.gr

L’Etape Greece by Tour de France presented by Skoda (10)


Με απόλυτη επιτυχία σφραγίστηκε η παρουσία της Skoda Cycling Team στο L’Etape Greece by Tour de France presented by Skoda, καθώς η ομάδα κατέκτησε τρία χρυσά μετάλλια, Η Skoda Cycling Team κυριάρχησε στο The Race (140χλμ.), το The Ride (67χλμ.), αλλά και στην κατηγορία γυναικών του The Race (140χλμ.), μετατρέποντας τη φετινή διοργάνωση σε μία μεγάλη στιγμή διάκρισης.

Στη μεγάλη διαδρομή The Race (140 χλμ.), στην κατηγορία των ανδρών, πρώτος τερμάτισε ο Νικηφόρος Αρβανίτου με χρόνο 03:39:31, κερδίζοντας τη διάσημη κίτρινη φανέλα του Tour de France. Στην ταχύτερη διαδρομή The Ride (67 χλμ.), στην κατηγορία των ανδρών, την πρώτη θέση κατέκτησε ο Πολυχρόνης Τζωρτζάκης με χρόνο 01:59:30, ενώ στην κατηγορία των γυναικών στο The Race (140χλμ.), στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου ανέβηκε η Βαρβάρα Φασόη με χρόνο 03:56:31, ολοκληρώνοντας μία εντυπωσιακή τριπλή χρυσή επιτυχία για την ομάδα.

]]>

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ…

L’Etape Greece by Tour de France presented by Skoda (9)

Το L’Etape Greece by Tour de France presented by Skoda πραγματοποιήθηκε στη Σπάρτη, συγκεντρώνοντας ποδηλάτες από την Ελλάδα και το εξωτερικό σε μία διοργάνωση διεθνών προδιαγραφών, εμπνευσμένη από τον θρυλικό Γύρο της Γαλλίας. Με διαδρομές σχεδιασμένες βάσει των προτύπων οργάνωσης και ασφάλειας του Tour de France, ο θεσμός έχει πλέον εδραιωθεί ως ένα από τα σημαντικότερα ποδηλατικά event στη χώρα.

L’Etape Greece by Tour de France presented by Skoda (1)

Ο νικητής του The Race (140χλμ.) και μέλος της SKODA Cycling Team, Νικηφόρος Αρβανίτου, δήλωσε στη γραμμή του τερματισμού: «Πρώτη χρονιά, ως μέλος της SKODA Cycling Team, απολαύσαμε τον αγώνα, η διοργάνωση ήταν άρτια, η διαδρομή υπέροχη – από τις ομορφότερες που έχω κάνει, αν και απαιτητική. Εύχομαι να γίνεται αυτό κάθε χρόνο και να δείχνουμε με αυτόν τον τρόπο σε όλο τον κόσμο, πόσο όμορφο άθλημα είναι η ποδηλασία».

L’Etape Greece by Tour de France presented by Skoda (7)

Ο νικητής του The Ride (67χλμ.), Πολυχρόνης Τζωρτζάκης, επίσης μέλος της SKODA Cycling Team, ανέφερε κατά τον τερματισμό του: «Φοβερή διαδρομή, συγχαρητήρια στους διοργανωτές και στη Skoda που υποστηρίζει τη διοργάνωση, και του χρόνου πάλι εδώ!»

L’Etape Greece by Tour de France presented by Skoda (4)

Η Head of Marketing, Communications and PR της Kosmocar, κα. Μαρίζα Πετράκου, πρόσθεσε για τη φετινή διοργάνωση: «Η συνεργασία μας με το L’Étape Greece by Tour de France για 4η συνεχόμενη χρονιά αντικατοπτρίζει τη μακρόχρονη σχέση της Skoda με την ποδηλασία. Σε έναν τόπο με ισχυρό συμβολισμό όπως η Σπάρτη, οι αξίες αυτές αποκτούν ακόμα μεγαλύτερη σημασία. Συνεχίζουμε να επενδύουμε σε βιώσιμες λύσεις μετακίνησης με επίκεντρο την ηλεκτροκίνηση».

L’Etape Greece by Tour de France presented by Skoda (3)

Η Skoda ξεχώρισε με τα Lead Cars, το νέο Enyaq και το Kodiaq, που ηγήθηκαν του αγώνα, όσο και με την παρουσία της στο L’Etape Village, όπου το νέο Elroq μαγνήτισε τα βλέμματα των επισκεπτών, ενώ παράλληλα προσέφερε πλούσιες διαδραστικές εμπειρίες που ενίσχυσαν τη σύνδεση με το κοινό.

L’Etape Greece by Tour de France presented by Skoda (6)


Google News icon

Ακολουθήστε το MotorOne.gr στο Google News για άμεση και έγκυρη ενημέρωση!

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ’ ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Ροή Ειδήσεων