Κίμπερλι Γκιλφοϊλ: Φιλανθρωπία και μπουζούκια στο Λονδίνο με Αργυρό, Σταθόπουλο και Λογοθέτη – Financial Report | Επενδυτής

Κίμπερλι Γκιλφοϊλ: Φιλανθρωπία και μπουζούκια στο Λονδίνο με Αργυρό, Σταθόπουλο και Λογοθέτη – Financial Report
Σε ατμόσφαιρα γιορτής ολοκληρώθηκε το 9ο Annual London Gala του The Hellenic Initiative (THI), που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 9 Οκτωβρίου 2025 στο The Dorchester. Η βραδιά συνδύασε στιγμές προσφοράς με ένα ξέφρενο γλέντι στη σκηνή, όταν η Αμερικανίδα πρέσβης στην Ελλάδα, Kimberly Guilfoyle, ανέβηκε και χόρεψε με τον Κωνσταντίνο Αργυρό, ανάμεσα σε χειροκροτήματα και επευφημίες των καλεσμένων. Το γκαλά συγκέντρωσε ρεκόρ $512.000 για τα προγράμματα οικονομικής ανάπτυξης και ανθρωπιστικής βοήθειας σε Ελλάδα και Κύπρο.
Η πρέσβης με κατακόκκινη τουαλέτα ακολουθεί τον ρυθμό του «Μάλλον κάτι ξέρω», με τον Αργυρό να την οδηγεί στις φιγούρες και τον Νίκο Σταθόπουλου της BV Partners να συμμετέχει. Η στιγμή έγινε το talk of the night στα κοινωνικά δίκτυα και τα lifestyle μέσα.
Το φετινό γκαλά του THI τίμησε τους οργανισμούς Make-A-Wish Greece και Wise Greece, ενώ εκτός από την πρέσβη των ΗΠΑ στην Ελλάδα, Kimberly Guilfoyle βρέθηκαν προσωπικότητες από τον πολιτικό και επιχειρηματικό κόσμο. Ανάμεσα στους παρευρισκόμενους αναφέρονται ο υπουργός Άμυνας Νίκος Δένδιας, ο πρέσβης της Ελλάδας στο Ηνωμένο Βασίλειο Ιωάννης Τσαούσης. Τη διοργάνωση «έτρεξαν» κορυφαία στελέχη του THI: Νίκος Σταθόπουλος, Κωνσταντίνος Μ. Λογοθέτης, Peter Poulos και η Πριγκίπισσα Τατιάνα Μπλάτνικ.
Η Τατιάνα Μπλάτνικ έδωσε το δικό της στίγμα, μιλώντας για «φιλότιμο, ενότητα και ελπίδα», ενώ φωτογραφήθηκε με την πρέσβη και άλλους καλεσμένους. Χορηγοί της βραδιάς ήταν, μεταξύ άλλων, η Aegean Airlines και η Carpo.
Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ’ ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.
Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ’ ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.