Άγρια δολοφονία στη Σαλαμίνα: Η 75χρονη έλεγε το «Πάτερ Ημών» πριν ξεψυχήσει – Το μαρτύριο της διήρκησε περίπου μία ώρα

Άγρια δολοφονία στη Σαλαμίνα: Η 75χρονη έλεγε το «Πάτερ Ημών» πριν ξεψυχήσει – Το μαρτύριο της διήρκησε περίπου μία ώρα


Στα δικαστήρια η 46χρονη δράστις που είχε στρέψει τις κάμερες αλλού και ξέχασε να απενεργοποιήσει τον ήχο

Ανατριχιαστικές είναι οι αποκαλύψεις για το έγκλημα στη Σαλαμίνα, καθώς η 75χρονη αντιλαμβανόμενη το τέλος της άρχισε κλαίγοντας να λέει το «Πάτερ Ημών», με τη νύφη της να τη δολοφονεί.

Το μαρτύριο της διήρκησε περίπου μία ώρα, με τη γυναίκα για 40 λεπτά να λέει «αγόρι μου μη με χτυπάς», καθώς νόμιζε ότι ο δράστης ήταν άνδρας και όχι γυναίκα.

Σύμφωνα με τον αστυνομικό συντάκτη Βασίλη Λαμπρόπουλο που μίλησε στην εκπομπή «Live News», η νύφη βασάνισε την 75χρονη μέχρι να αποκαλύψει όλα τα μέρη που έκρυβε τα χρήματα και τα χρυσαφικά της και στη συνέχεια τη σκότωσε.

Οι κάμερες ασφαλείας του σπιτιού είχαν αλλάξει εστίαση, όμως έχουν καταγράψει ηχητικά τη σκηνή του φόνου. Είναι μία ηχητική καταγραφή, όπου ακούγεται από την αρχή η φάση της ληστείας, των πιέσεων, του ξυλοδαρμού στο άτυχο θύμα που φωνάζει και παρακαλεί να μην τη χτυπήσει.

«Κάποια στιγμή η γυναίκα λέει κάποιο μέρος που έχει και τιμαλφή τα οποία δεν φαίνεται να τα έχει πάρει η δράστιδα και σε κάποια φάση ακούγονται τα τελικά πλήγματα, με την άτυχη γυναίκα να λέει το “Πάτερ Ημών”», είπε ο αστυνομικός συντάκτης.

Οι απόψεις που εκφράζονται στα σχόλια των άρθρων δεν απηχούν κατ’ ανάγκη τις απόψεις της ιστοσελίδας μας, το οποίο ως εκ τούτου δεν φέρει καμία ευθύνη. Για τα άρθρα που αναδημοσιεύονται εδώ με πηγή, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο την ιστοσελίδα.‌‌

Ροή Ειδήσεων